fbpx

Keha, Hinge ja Vaimu Energia ja Ühenduste Taastamise Veebikursus: Rahu ja Tasakaal

28.10-29.11.2024

33-päevane teekond sügava sisemise tasakaalu ja rahu poole

See kursus viib sind läbi kehalise, hingelise ja vaimse tervenemise, pakkudes unikaalse kogemuse, mis aitab sul leida oma sisemise rahu ja jõu allika.

Iga moodul kestab 11 päeva ja keskendub erinevale tervendamise tasandile, tuues sinu ellu teadlikkuse, rahu ning kindla vundamendi, millele rajada terviklik ja tasakaalus elu.

See 33-päevane kursus on täiuslik teekond, mis aitab sul taastada keha, hinge ja vaimu ühenduse ning leida sisemine tasakaal ja rahu. Iga moodul süvendab tervenemist ja loob tugeva vundamendi, millele rajada oma uus, terviklik ja rahulik elu.

Moodul I

Keha Tasakaal ja Maandus

Esimene moodul on pühendatud keha ja närvisüsteemi tasakaalu taastamisele. Need 11 päeva juhivad sind sügavale oma kehasse, õpetades, kuidas luua tugev maandus ja sisemine stabiilsus. Sa õpid, kuidas tulla oma mõtetest välja ja tunnetada oma keha kui rahu, jõu ja turvatunde allikat.

Meie elutempo ja pidevad välised ärritajad viivad meid tihti endast välja, tekitades stressi ja ebakõla. Just siin algab tervenemine – kehas, kus hoitakse kõiki meie emotsionaalseid ja vaimseid pingeid. Selle mooduli eesmärk on vabastada keha pingetest ja luua endas rahutunnet.

  • Harjutused ja praktikad: Teeme erinevaid harjutusi, mis aitavad sul maanduda ja vabastada stressi. Samuti juhime tähelepanu toitumisele ja keha eest hoolitsemisele, andes praktilisi nippe, kuidas tasakaalustada oma keha igapäevaselt.
  • Närvisüsteemi tervendamine: Sa õpid, kuidas närvisüsteemi rahustada ja luua püsiv tasakaal, et tunda end oma kehas rahuliku ja tugevana.


Kursus aitab sul mõista, miks kaob meie kehaline tasakaal ja kuidas seda taastada, et saavutada täielik tervenemine ja heaolu. Sa avastad, kuidas iga haigus, füüsiline vaevus või ebamugavus on seotud meie närvisüsteemi tasakaalutusega, ja õpid, kuidas oma keha kuulata ja toetada.

Moodul II

Hinge Puhastus ja Emotsionaalkeha Tervendamine

Teises moodulis astume hinge sügavustesse, kus hakkame puhastama ja tervendama emotsionaalset keha. Need 11 päeva on pühendatud hinge vabastamisele vanadest koormatest ja valust, mis on aastate jooksul kogunenud ja mille tõttu tunneme ärevust, stressi, viha või kurbust.

Sageli hoiame oma emotsioonid endas kinni, kartes neid täielikult läbi kogeda. Kuid hinge tervendamine algab nende tunnete teadlikust vabastamisest. Emotsionaalse keha tervendamine on vajalik, et vabaneda allasurutud emotsioonidest, mis avalduvad füüsiliste sümptomitena nagu kehakaalu probleemid, sõltuvused, seedehäired või ärevus.

  • Emotsionaalne puhastus: Sa õpid, kuidas teadlikult oma emotsioonide koormaid vabastada, tervendades sellega ka oma hinge. Sa saad tööriistad, kuidas tulla toime keeruliste tunnete ja mälestustega, mis sind minevikus kimbutavad.
  • Hinge toitumine: Hoolitseme hinge eest sügavuti, et aidata sul taastada oma sisemine rahu ja tunda emotsionaalset kergust. Sa saad teada, kuidas toita oma hinge läbi teadlikkuse ja erinevate praktikate.


Hinge vabastamine
vanadest valudest ja traumadest võimaldab sul hakata elama täisväärtuslikumat ja kergemat elu, kus sind ei kurna mineviku haavad. See moodul aitab sul muuta oma suhtumist emotsioonidesse ja kogeda nende tervendavat jõudu.

Moodul III

Vaimu Erksus ja Loovus

Viimane moodul keskendu vaimuenergiale ja loovusele – need on võtmetegurid, mis juhivad meie igapäevaelu ja vaimset kasvu. Need 11 päeva aitavad sul tõsta oma vaimset vibratsiooni, äratada loovuse ja tuua selgust mõtetesse, mis juhivad sinu elu.

Meie mõtted ja uskumused loovad meie reaalsuse. Kui vaimuenergia on blokeeritud või allasurutud, tunneme end tihti väsinuna, segaduses või loovalt blokeerituna. Selle mooduli eesmärk on vabastada vaimu loovus ja aktiveerida selgus, et saaksid hakata looma oma elu teadlikult ja suurema jõuga.

  • Loovuse aktiveerimine: Õpid, kuidas vabastada end piiravatest mõttemustritest ja avada oma loovus. Harjutame mõttemustreid, mis toetavad positiivset vaimset kasvu ja toovad ellu rohkem loovust.
  • Neuroplastilisus ja mõtteviisi arendamine: Me arendame su mõtlemist ja treenime aju uute ühenduste loomiseks, mis toetavad sind igapäevaelus. Neuroplastilisuse abil saad oma aju ümber kujundada ja luua uued mustrid, mis toetavad sind pikas perspektiivis.


Selles moodulis keskendume sellele, kuidas luua uut reaalsust läbi vaimu ja loovuse aktiveerimise, tuues su ellu rohkem energiat, selgust ja teadlikkust.

Kursus toimub:

28.10-29.11.2024

Minu teekond ja kutse sinule

Minu enda teekond on olnud täis katsumusi ja väljakutseid., kuid tänaseks olen vabanenud sõltuvustest, tervendanud suhteid ja leidnud endas rahu, mida varem ei osanud isegi oodata. Selle kursuse jooksul jagan ma sinuga kõiki neid õppetunde ja tööriistu, mis on mind aidanud.

See on sinu võimalus astuda teadlikult oma tervenemise ja loovuse teele. Tule ja avasta, kuidas sa saad luua elu, mis peegeldab sinu tõelist olemust – elu, kus valitseb rahu, tasakaal ja kergus.

Liitudes kursusega, saad eksklusiivse juurdepääsu meie privaatsele Facebooki grupile. Iga päev leiad sealt uued juhised ja videod, mis juhatavad sind läbi päeva praktika. See on ka koht, kus saad jagada oma kogemusi, küsida küsimusi ja saada toetust teistelt osalejatelt. Üheskoos loome turvalise ja toetava keskkonna, kus saame kasvada ja areneda ühiselt.

Katrin Lucas

Vali enda jaoks sobiv pakett

Ise valid endale sobiv hind, mida sa saad tasuda selle koolituse eest!

Pakett 1

33
  • Pakett 1, et kõik saaksid osaleda, kellel selleks soovi.

Pakett 2

133
  • Kui mul on võimalik maksta rohkem, kui 33 aga vähem, kui 333 eurot.
Populaarsem

Pakett 3

333
  • Aus hind selle 33 päevase koolituse eest.

KURSUSE ALGUSENI ON JÄÄNUD:

Päeva
Tundi
Minutit
Sekundit

Korduma kippuvad küsimused:

Sellele kursusele võib tulla nii üksi, kui koos partneriga või sõbraga. Sobib siis, kui sa oled juba töötav terapeut, et täiendada oma teadmiste pagasit või siis, kui sa soovid selle ametiga alles alustada. Samuti sobib see kursus sulle siis, kui sa soovid seda läbida ainult iseenda isikliku kasvu ja arengu jaoks.

Kindlasti saad. Massaaži osa jaoks saad kaasa võtta oma partneri, kui sa seda soovid. Kõik teised harjutused, mida kursusel teeme ei kahjusta sinu paarisuhet ja ei hõlma teiste inimestega selliste praktikate tegemist, mis võiks sinu partnerit häirida.

Jah, see on võimalik, kuid hiljem makstes on massaažiosa hind 400 EUR.

On küll. Iga video hind on siis eraldi 75EUR ja võid vabalt valida, millised videod sa soovid osta.

Tunnistust ma massaažiosa eest siis välja anda ei saa, sest ma ei ole näinud läbi koolituse kuidas sa massaaži praktiseerid.

Tunnistust ma massaažiosa eest siis välja anda ei saa, sest ma ei ole näinud läbi koolituse kuidas sa massaaži praktiseerid.

Suuremat teadlikkust iseendast oma olemusest. Erinevaid praktikaid iseendaga ja oma paarisuhtega töötamiseks. Suuremat rahuolu igapäeva elus. Paremat suhet iseendaga. Sügavamat mõistmist seksuaalsusest ja suhetest, inimeseks olemise kogemusest ja suuremat tööriistade pagasit, et aidata ennast ja teisi. Paremaid lähisuhteid.

Soovitan tegelikult kursuse võtta koos massaažiga. Tavaliselt need inimesed, kes kursuse valivad ilma massaažita vajava seda tegelikult kõige enam. Massaaži saad teha koos oma partneriga, turvalises ja hoitud ruumis, kus mina olen kõrval ja juhendan ja samuti aitan vajadusel.

Jah saab küll. Kasutades makseviisi „Maksa 3 osas“ (Montonio) või „Tasu 3 võrdse osana“ (ESTO) ja „ESTO Järelmaks“ (ESTO), saad valida enda jaoks sobiva makselahenduse. Kui sa valid 3 võrdses osas maksmise, siis sinul ei tule ühtegi lisatasu ja mina maksan nii ESTO kui Montoniole. Montonio pakub samuti „Maksa hiljem“ lahendust. Kui üks nendest Sinu taotlust ei rahulda, siis saad proovida teist.

Kursusest on võimalik loobuda ainult siis, kui sa pole kursust üldse alustanud. Kui sa oled juba osalenud vähemalt ühes moodulis ja saanud endale koolitusematerjalid, siis ei ole enam võimalik koolitusest loobuda.

Jah, kui sa mingil põhjusel muudad oma meelt, siis 14 päeva jooksul peale koolituse eest tasumist saad küsida raha tagasi. Selleks kirjuta aadressile katrin@katrinlucas.com. Kui oled kursuse ostnud järelmaksuga või kolmes osas, siis ei kuulu tagastamisele järelmaksu pakkuva panga teenustasu, mis on 2,4% ostusummast. Muude maksemeetodite puhul tagastatakse kogu ostusumma.

Ühe mooduli kaupa kursusel osaleda ei ole võimalik. Kursusel on võimalik osaleda võttes näiteks ainult 3 esimest moodulit. Samuti on võimalik kursuse viimast 3 moodulit võtta neil, kes juba eelnevalt sama kursuse läbinud, et õppida uut paariteraapia meetodit.

Siis saab mulle alati kirjutada aadressile katrin@katrinlucas.com